Låna 20 000 kr - låg ränta

Ibland kan man behöva tillgång till mindre summor snabbt. Behöver du låna 20,000 kr t ex så är det viktigt att du får bästa möjliga lånevillkor. Dessa så kallade snabblån kan du oftast få utan UC – det är bra för dig på sikt.

Vi vill ge dig alternativ att välja bland och dem som vi har med här nedan erbjuder dig lån på 20,000 kr utan uc och en del har också lån med betalningsanmärkning.

Lån på 20000 - snabb utbetalning

Idag finns det många långivare och banker som betalar ut mindre lån (så kallade sms-lån) väldigt snabbt och ofta direkt efter att din låneansökan har blivit godkänd. Vill du låna 20000 kr så kan du få pengarna direkt till ditt bankkonto redan samma dag.

För att vara säker på att du får pengarna samma dag så bör du ha ett bankkonto hos Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken eller Danske Bank alternativt så kan du få pengarna ändå om du ansöker innan klockan 14,00 – det hela beror på långivaren.

Smidiga lån på 20,000 kr utan UC

Ett lån på 20000 kan du få även utan att det görs en UC – en del långivare använder sig nämligen av t ex Creditsafe eller Bisnode Kredit för att göra en kreditbedömning av dig. Du kan även få ett lån trots att du har betalningsanmärkning sedan tidigare.

Tänk dock på att det är större risk att räntan på lånet kan bli högre på ditt lån och att du kanske inte får låna hela det beloppet som du tänkt (dock tror vi att du får låna 20,000 kr utan problem) om du har anmärkningar.

Hur lånar du 20000?

Du kan låna 20 000 från i stort sett alla långivare vi har med på vår site när du ska jämföra lån. Tar du ett snabblån, sms-lån så är återbetalningstiden mycket kortare än t ex ett privatlån. Ett tips är att om du inte har möjlighet att betala tillbaka lånet på t ex 90 dagar så bör du istället ansöka om privatlån.

En del långivare erbjuder mindre lån med räntefritt i 30 dagar – dessa brukar vanligen gälla nya kunder och har ofta en begränsad giltighetstid.

Vilken ränta du kan få på ditt lån beror ju så klart på vilken långivare du ansöker hos och som beviljar din låneansökan. Idag har t ex Consector en ränta på 2,9%.

Här ser du de långivare vi samarbetar med

Att välja seriösa partners är viktigt för oss. Vi väljer vilka vill vi samarbeta med och gör en kontroll av företaget bakom tjänsten - allt för att du ska känna dig trygg.